Omheiningen

Omheiningen

Een goede tuinafsluiting zorgt voor de afbakening van uw tuin, zonder dat u zich opgesloten voelt. Wij bieden diverse oplossingen die ervoor zorgen dat uw tuin een extra leefruimte aan uw huis wordt.

Draadafsluiting

Klassieke draadafsluitingen zijn een duurzame en economische oplossing wanneer u uw tuin op een snelle en eenvoudige manier wil afsluiten. Onze afsluitingen zijn verkrijgbaar in zwart en groen, in hoogtes van 60 tot 300 cm. De palen worden gebetonneerd in de grond waarna de draad er strak op aangespannen wordt.

Onderaan kan het geheel worden voorzien van betonplaten. Dit is een uitstekende keuze als u dieren hebt en u voorkomt hiermee ook dat de afsluiting beschadigd wordt wanneer u het gras maait.

Houten schutting

Wanneer u op zoek bent naar een omheining die voldoende privacy biedt, maar toch gezellig is, dan is een houten schutting de perfecte keuze. Onze houten schuttingen zijn verkrijgbaar met tand- of groefplanken, met een gepoederlakte ijzeren paal. Deze schuttingen worden steeds geplaatst met een betonplaat beneden zodat het hout langer meegaat. De hoekpalen zijn standaard zwart, maar kunnen in iedere RAL-kleur geleverd worden, zodat ze mooi aansluiten bij uw buitenschrijnwerk.

Natuurlijke omheining

Wij zijn grote voorstander van een natuurlijke omheining die perfect aansluit bij de andere aanplantingen in de tuin. Zo’n groene omheining op basis van hagen of bomen is erg duurzaam en kan door ons ontworpen worden op basis van uw voorkeuren. Zo kan u kiezen tussen bladhoudende en bladverliezende planten, traag of snelgroeiende hagen, elk met zijn specifieke eigenschappen en voordelen. Een mooie haag moet ook niet altijd kaarsrecht zijn, het is ook mogelijk te kiezen voor wolken of een wal van planten. Dit zorgt voor een open gevoel en brengt rust in uw tuin.