Tuinaanleg Damen

Bestrating

Bestrating tuin of aanleg oprit

Is de oprit aan vernieuwing toe of staat het terras dit jaar op de planning? Tuinaanleg Damen legt de bestrating weer goed, zorgt voor de juiste afwatering en correcte fundering. Bij een nieuwbouwtuin voorzie ik met plezier het hele plaatje van A tot Zorgeloze tuin of oprit. Bel je voor een renovatie? Dan steek ik de handen uit de mouwen om het bestaande uit te breken en het nieuwe paadje, de oprit of het terras te plaatsen met zorg.
Nieuwe bestrating en aanleg oprit vooraan huis in Wuustwezel door Tuinaanleg Damen

Nieuwbouw


Zoek je een tuinman voor de aanleg van je oprit, het terras of het paadje naar de deur, het tuinhuis of de garage? Met Tuinaanleg Damen maak ik je wegwijs tussen de wirwar van tegels, klinkers, grind, keramiek of natuursteen. Laat je alvast inspireren door onze realisaties nieuwbouwtuinen van landelijk tot modern, met of zonder aanplanting. Geïnteresseerd? Ik kom graag bij je langs voor een offerte op maat.
Egaliseren voor aanleg oprit met deels kiezels en deels klinkers bij huis in Hoogstraten

Renovatie


De renovatie van je terras of de heraanleg van je oprit of paadje dringt zich op? Wil je een groene look met extra aanplanting, een moderne en minimalistische stijl of liever gezellig landelijk? Reken op mijn advies over de verschillende mogelijkheden, zoals kleiklinkers, keramische tegels, natuursteen, betontegels of grind met boordsteen. Zoek je inspireren of heb je keuzestress? Ontdek onze tuinrenovatieprojecten.
Bestrating met keramieken tegel voor overdekt terras aan landelijke tuin in Hoogstraten

Tuin of terras


Het paadje in je voor- of achtertuin en een gezellig en ruim terras. Ligt er een grote of kleine tuin achter je huis of wil je een paadje naar je voordeur, tuinhuis of garage? Er liggen altijd meer mogelijkheden dan je denkt. De geknipte materialen, de ligging en de afwerking maken het verschil. Maak een afspraak en we bekijken samen de mogelijkheden.
Bestrating voor aanleg oprit en carport naast huis in Brecht door Tuinaanleg Damen

Aanleg oprit


Een oerdegelijke oprit, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en ook nog eens mooi voor het oog. Is dat te veel gevraagd? Absoluut niet, want de oprit is de blikvanger van je huis of gebouw. Iedereen loopt erover en kijkt ernaar. Een oprit krijgt dus heel wat te verduren. Laat het kloppen met de stijl van je gebouw of durf combineren. Ik help je erbij.

Bestrating werkwijze

Gesprek
Alles begint met een goed gesprek. Voor ik dus vernieuw, aanpas of afbreek, bekijk en adviseer ik de mogelijkheden voor de aanleg van je oprit, paadje of terras. Ik luister naar je ideeën, noden en wensen. We bespreken altijd eerst een plan van aanpak.
Voorontwerp
Visualiseren is weten, daarom teken ik de bestrating uit die past bij jouw tuin. Zo krijg je een perfect zicht op wat er gaat gebeuren.
Plan van aanpak
Voor ik de eerste steen leg, leg ik eerst een plan van aanpak voor. De voor- en nadelen van de gekozen materialen bekijk ik samen met jou.
Offerte op maat
Na het gesprek en het gepuzzel, stuur ik je een offerte op maat. Ga je met Tuinaanleg Damen in zee? Heel fijn, dan reken ik niets aan voor het ontwerp van je oprit, terras of paadje.
Uitvoering
Zit het ontwerp goed? Na goedkeuring van onze offerte zetten we een richtdatum vast en start ik aan je gloednieuwe bestrating.
Nazorg
Koos je voor bestrating met een groene aanplanting? Ik blijf ook beschikbaar voor het kleine, eventueel periodieke onderhoud. Lees of vraag meer over de onderhoudsopties.

Afspraak maken

Tuinaanleg Damen

Brengt je tuin tot leven