Tuinaanleg Damen

Brengt je tuin tot leven

Tuinaanleg van A tot Zorgeloos

Tuinaanleg bestaat in veel vormen en maten. Daarom luister ik eerst naar je wensen en ideeën en bekijk ik de mogelijkheden, voor ik aan de slag ga. Kwam je tuinarchitect met een schitterend idee op de proppen, heb je een duidelijke voorkeur voor bepaalde aanplanting of weet je nog niet waar te beginnen? Reken altijd op mijn professioneel advies. Nadien teken en werk ik het tuinidee uit en maak ik een gepaste offerte op maat.
Tuinaanleg met grasmatten voor nieuwbouw achtertuin in Antwerpen

Nieuwbouwtuin


Lees meer
Tuinaanleg en renovatie door tuinman van vijver en terras bij klant in Antwerpen

Tuinrenovatie


Lees meer
Aanplanting van renovatietuin door tuinman met grondboor in Wuustwezel

Aanplanting


Lees meer
Nieuwe bestrating met struiken tijdens tuinaanleg in Wuustwezel

Bestrating


Lees meer
Tuinaanleg met beregeningssysteem bij klant in achtertuin in Wuustwezel

Beregening


Lees meer

Tuinaanleg werkwijze

Gesprek
Alles begint met een goed gesprek. Voor ik dus teken en graaf, bekijk en adviseer ik de mogelijkheden. Ik luister naar je ideeën, noden en wensen en bespreek een plan van aanpak.
Voorontwerp
Visualiseren is weten, daarom teken ik bij een totaalproject jouw tuin uit. Zo krijg je een perfect zicht op wat er gaat gebeuren.
Plan van aanpak
Planten worden ingetekend, plantenfiches besproken. Ik kijk bijvoorbeeld naar de grootte, bloeiperiode, kleur … en zo komen we samen tot een tuin op jouw maat.
Offerte op maat
Na het gesprek en het gepuzzel, stuur ik je een offerte op maat. Ga je met Tuinaanleg Damen in zee? Heel fijn, dan reken ik niets aan voor het ontwerp van je tuin.
Uitvoering
Zit het ontwerp goed? Na goedkeuring van onze offerte zetten we een richtdatum vast om te starten met schop en graafmachine aan je nieuwe tuinbeleving.
Nazorg
Na de aanleg, is je tuin helemaal klaar voor gebruik. Wil je daarna ook genieten van de nazorg van Tuinaanleg Damen? Dan zorgen we voor het periodiek onderhoud.

Tuinaanleg Damen

Brengt je tuin tot leven