Wij gebruiken cookies van diensten van derden voor marketingactiviteiten en om u een betere ervaring te bieden. Lees hoe wij cookies gebruiken en hoe u ze kunt controleren door te klikken op "Privacyvoorkeuren".


Privacyvoorkeuren

TUINAANLEG DAMEN

Een tuin zonder zorgen

TUINAANLEG DAMEN

Van tuinrenovaties tot splinternieuw

TUINAANLEG DAMEN

Brengt je tuin tot leven

/

Van tuinrenovaties tot splinternieuw

Is je tuin aan renovatie toe of ligt er nog een woestenij aan zand voor je klaar na het zetten van een nieuwbouw? Tuinaanleg is meer dan gras zaaien of bloemetjes planten. Denk maar aan een tuinontwerp, grondwerken, beregeningsplan, bestrating, omheining, beplanting tot de onderhoudsvriendelijkheid van al dat groen. Zie je het bos door de bomen niet meer? Ontdek alle mogelijkheden van jouw groene oase en laat ze piekfijn afwerken door Tuinaanleg Damen.

Tuinaanleg Damen

Brengt je tuin tot leven

Aanleg voor groen

Realisatie door Tuinaanleg Damen Loenhout van voortuin met struiken en perken

Tuinaanleg

Geef je ons carte blanche of heb je een specifiek idee? Ik ontwerp van een wit blad tot een groene tuin!
Lees meer
Renovatie en aanleg tuin en vijver door tuinaanleg Damen uit Wuustwezel

Renovatie

Heeft je huidige tuin nood aan een opfrisbeurt? Met een tuinrenovatie geniet je terug van het groen.
Lees meer
Tuinman van Tuinaanleg Damen uit Loenhout gebruikt grondboor bij aanplanting

Beplanting

Welke planten horen bij elkaar en hoe moet je ze positioneren? Ik zoek samen met jou de juiste bloemen, bomen en planten uit.
Lees meer
Tuinman Stefan van Tuinaanleg Damen uit Wuustwezel onderhoudt kleine tuin met elektrische haagschaar

Tuinonderhoud

Wekelijks, tweewekelijks, zeswekelijks, maandelijks, jaarlijks of periodiek. Ik neem je tuin onder handen volgens je wensen.
Lees meer
Nieuwe bestrating gelegd door tuinaanleg Damen uit Loenhout

Bestrating

Een oprit, een paadje achteraan of een mooi terras in alle vormen en maten. Jij kiest, ik adviseer en plaats.
Lees meer
Tuinaanleg Damen uit Wuustwezel legt nieuw beregeningssysteem in nieuwbouwtuin

Beregening

Tuinrenovatie of een nieuwbouwtuin. Een beregeningssysteem zorgt voor nog een beter resultaat.
Lees meer
 

TUINBEDRIJF UIT DE BUURT

Tuinaanleg Damen, een tuinbedrijf van vader op zoon met aanleg voor groen en liefde voor bloemen, planten en bomen. Ik kreeg mijn groene vingers namelijk over van mijn vader. Nu is hij op pensioen, maar het bloed gaat waar het niet kruipt. Voor klanten uit de buurt staat hij nog steeds op voor dag en dauw.

Ondertussen groeit ons Loenhouts tuinbedrijf verder, maar we barsten bewust niet uit onze voegen. Het persoonlijk contact, de duidelijke communicatie en transparante prijs, werken met respect voor de natuur en een tuinman die je kent en waarop je kan rekenen. Dat zijn de fundamenten van Tuinaanleg Damen en die blijven altijd bestaan.Damen familie

EEN TUIN VOL BLOEMEN EN PLANTEN


Iedereen droomt ervan: een tuin vol bloemen en planten. Maar het vraagt ook om het nodige onderhoud. Wil je groen heel het jaar door of bomen die zorgen voor schaduw? Valt je oog op een landelijke tuin vol bloemen of kies je voor moderne beplanting? Bij tuinbedrijf Damen is alles bespreekbaar. Heb je zelf geen groene vingers? Wil je een zo’n onderhoudsvriendelijke mogelijke tuin? Samen overlopen we de opties en kiezen de juiste planten op de juiste plaats.

ZORGELOOS HET JAAR DOOR


Van de kleinste tot de grootste tuin, ze vragen allemaal om tuinzorg op maat. Want dan ziet hij er van de herfst tot de zomer mooi uit. Omdat elke tuin anders is, bekijk ik samen met jou wat er past. Kies je voor zomer- en winteronderhoud, lukt het gras zelf, maar zoek je een professioneel tuinbedrijf voor de beplanting of wil je een tuin zonder zorgen met een wekelijks bezoek van je tuinman? Samen kijken we wat jij nodig hebt.

Tuinaanleg Damen

Brengt je tuin tot leven