Tuinaanleg Damen

Aanplanting

Van plan tot beplanting

Een warme welkom aan de voordeur, rustig genieten in de tuin of zalig vertoeven op je terras. Met mooie beplanting creëer je een goed uitgebalanceerde groene oase. Wil je planten die het hele jaar groen zijn of mooie bloemen die vlinders, bijen en hommels aantrekken? Ga je voor een wilde tuin, landelijk chic of strak en modern? Voor ik je tuin omgooi, maak ik een beplantingsplan dat de mooiste resultaten voorziet. Ontdek de realisaties bij nieuwbouwtuinen en renovatieprojecten van Tuinaanleg Damen of maak een afspraak voor een aanplantingsplan.
Beplanting achtertuin naast paadje bij woning in Loenhout

Particulier


Gewoon lukraak planten in de grond steken werkt contraproductief. Op het einde van de rit blijft er vaak niets meer van over. Door te luisteren, te kijken en te plannen, maken we van je voor- en/of achtertuin die mooie groene oase die je altijd al wilde. Ga terug genieten van je terras in de lente en zomer én ik zorg dat zelfs in de herfst en de winter je tuin er ook steeds netjes bijligt.
Beplanting voor bedrijfstuin industriezone Malle voor een groene zone

Bedrijf


Een mooie en representatieve bedrijfstuin straalt professionaliteit, rust en vertrouwen uit. Het is de eerste blikvanger die je klanten of partners zien. Gras alleen biedt meestal niet de juiste uitstraling. Kies daarom voor goed uitgedachte beplanting die de noden en wensen van je bedrijf tegemoetkomen. Onderhoudsvriendelijk, mooi en passend bij je bedrijfscultuur.

Aanplanting werkwijze

Gesprek
Alles begint met een goed gesprek. Voor ik dus start aan de nieuwe aanplanting van je tuin, bekijk en adviseer ik de mogelijkheden. Planten die bijvoorbeeld veel zon vragen, zet je best niet in de schaduw. Ik luister naar je ideeën, noden en wensen en maak altijd een plan van aanpak op.
Aanplantingsplan
Visualiseren is weten, daarom teken ik een beplantingsplan uit dat past bij jouw tuin. Zo krijg je een perfect zicht op wat er gaat gebeuren. Bij het uittekenen van het aanplantingsplan meet ik de tuin op en denk ik na over de bestemming, indeling, oriëntatie, verhouding en onderhoudswerk. Tot slot ga ik op zoek naar de gepaste aanplantingen.
Offerte op maat
Na het gesprek en het gepuzzel, stuur ik je een offerte op maat. Ga je met Tuinaanleg Damen in zee? Heel fijn, dan reken ik niets aan voor het ontwerp van je tuin.
Uitvoering
Na het voorleggen van het plan en het akkoord van de prijsofferte, ga ik van start om de kwalitatieve en mooie planten te plaatsen en de tuin af te werken. Als een beregeningssysteem gewenst is, plaats ik dit voor de aanplanting.
Nazorg
Bomen, planten en bloemen vragen om verzorging. Alleen water is niet voldoende. Op tijd het onkruid wieden, uitgebloeide bloemen weghalen, voeding geven, snoeien en uitgedeinde planten verplanten of uitdunnen. Lees of vraag meer over de onderhoudsopties.

Afspraak maken

Tuinaanleg Damen

Brengt je tuin tot leven