Tuinaanleg Damen

De tuinman in de buurt
 

WIE IS TUINAANLEGGER DAMEN?

Tuinaanleg Damen is de tuinman uit de buurt waarop je kan rekenen. Altijd met respect voor de natuur en professioneel advies voor de klanten. De roots van Damen: Hoogstraten, maar ondertussen verhuisde ik naar het mooie Loenhout en zorg ik voor de tuinaanleg en het tuinonderhoud uit de brede regio.

Elk jaar groeit mijn tuinbedrijf dan ook verder zonder mijn wortels te vergeten. Want mijn nonkel, een boomkweker, gaf zijn liefde voor bomen door en van mijn vader kreeg ik groene vingers. Hij ging een tijdje geleden met een gerust hart op pensioen, maar zit hij nog regelmatig met zijn handen in het zwarte zand. Zo hoort het, van vader op zoon.


KENNIS EN ERVARING VAN DE NATUUR

Technische tuinbouw, daar haalde ik mijn eerste kennis en diploma. Maar daar begint het pas. Op de schoolbanken leer je veel, maar in de tuin nog veel meer. Mijn eerste echte ervaringen komen uit de kwekerij en het professionele tuinwerk leerde ik van mijn vader. Na mijn studies en inloopperiode ging ik zelfstandig. Dat zit natuurlijk in de genen. Vanaf 2022 kwam Tuinaanleg Damen volledig op mijn naam, veranderde we naar een BV en zette ik het werk van mijn vader verder door te innoveren met nieuwere machinerie aan de ene kant en de traditionele werkwijze te behouden aan de andere kant.

SAMENWERKEN WERKT BETER

Een uitgebreide kennis van wat groen ziet en alles daarrond. Dat is mijn expertise. Maar sommige tuinen vragen meer dan mijn professionele kennis, ervaring en groene vingers. Daarom werk ik samen met professionals voor specifieke zaken. Wil je net iets meer dan anders in je tuin en vraagt dit om meerdere handen? Dan zorg ik voor de specialist ter zake. Reken dus op je tuinman in de buurt om je volledige tuin van alles te voorzien. Van aanleg tot zwembad en van oprit tot brievenbus.

Tuinaanleg Damen

Brengt je tuin tot leven